Recharge and Awaken

Zaterdag 15 april (optioneel uit te breiden met overnachting en dag)

Even niets moeten… ‘uit mogen staan’. Je ontdoen van allerlei prikkels en opladen op verschillende fijne manieren. Van daaruit ontwaken, de lente voelen en toestaan.

Dagretreat: Zaterdag 15 april

Deze dag bestaat uit een verdiepende wandeling, een ‘nature bath’, waarin het niet gaat om de km’s, maar je bewuster opmerkt wat de wandeling en natuur in jou teweeg brengt. Ont-moeten, ontstressen, mindful contact maken, focus verandering, ballast loslaten en ademwerk.

Daarna genieten we van een heerlijke vegetarische lunch op een prachtige locatie waar de dag verder gaat en je je echt even afgesloten voelt van de buitenwereld.

Na de lunch een voetenbad met voetmassage (zelf). En gaan we in die vibe verder met een YIN lente cleanse sessie en yoga nidra.

We sluiten de dag samen fijn af.

Investering in jezelf: 115euro – (abonnementhouders 103euro)
Tijd: 10uur tot 17.00uur

Optioneel 2 daags retreat:

(incl. overnachting en Zondag 16 april)

Wil je dat het retreat na 1 dag nog niet afloopt en gun je jezelf om langer in deze fijne bubbel te blijven? Dan kun je de zaterdag verlengen met een overnachting en vervolgdag! (Voor de eerste 4 personen die hier een ‘JA’ bij voelen).

Je verblijft dan na het dagretreat in een hele fijne woning in een rustige omgeving, met eigen slaapkamer.

Je komt hier aan en hoeft niet te koken, want je diner wordt verzorgd (vegetarisch). Daarna heb je ‘s avonds de tijd om te doen wat op dat moment fijn voelt. Om in jouw bubbel te blijven, te lezen, journalen of te connecten met gelijkgestemden.

Zondagochtend sta je op met een fijne yoga morning flow sessie in de yogastudio van InQi yoga.

Daarna geniet je van een vegetarisch ontbijt en heb je nog wat ruimte voor jezelf om te relaxen en verder op te starten.

Daarna volg je in een intieme groep een cacao ceremonie met muziek, aanraking en voelen we wat op dat moment nodig is.

We sluiten de dag daar samen af. Jij kunt nog even zelf de tijd nemen, waarna je tussen 14uur en 15uur compleet opgeladen naar huis keert.

Investering in jezelf 2 dagen, inclusief overnachting – 245euro (abonnementhouders 220euro)
Zaterdag 10uur t/m zondag 14-15uur

Ben je klaar om je in te schrijven?

Mail naar info@inqiyoga.nl
Bel naar 0611141211
Whatsapp naar 0611141211

Of gebruik onderstaand formulier: